Ipari biztonságtechnikai tanácsadás

Gépek gyártása és üzemeltetése során a berendezés gyártójának és üzemeltetőjének számos, az adott berendezésre vonatkozó direktívát, irányelvet, rendeletet kötelezően be kell tartani! Ezen előírások leírják azon elvárásokat, amiket az adott berendezésre nézve kötelezően be kell tartani.

Ezeknek az előírásoknak a megfelelő szintű kielégítésében segítséget nyújtanak a szabványok. A szabványok használata nem kötelező, de az adott berendezésre vonatkozó megoldásoknak minimum olyan szintűnek kell lenni, amit  abban leírva találunk!


Cégünk vállalkozik komplett gyártósorok, célgépek, egyedi gépek, automata, félautomata, újonnan tervezett vagy már használatban lévő berendezések biztonságtechnikai tanácsadására, az adott gépre vonatkozó irányelvek, rendeletek, direktívák és szabványok alapján. Az említett feladatok elvégzéséhez komplett gyűjteménnyel rendelkezünk a fent említett irányelvek, rendeletek, direktívák és szabványok tekintetében, amiket folyamatosan bővítünk és frissítünk.


A gépek gyártása során az ipari biztonságtechnika fontos és  sarkalatos része a berendezéseknek, melynek jelentős költségvonzata is lehet. Az adott berendezések gyártásakor arra kell törekednünk, hogy alapjában véve biztonságos gépet tervezzünk. A gépek tervezésének minél korábbi fázisban foglalkozunk az adott berendezés biztonságtechnikájával, annál költséghatékonyabb megoldást tudunk kidolgozni és alkalmazni.Ha nem biztos 100%-ban az adott berendezés biztonságosságában keressen minket!

Ipari biztonságtechnikai tanácsadás: - InfoControl Hungária Kft.

Keresés az oldalon


Infocontrol Hungária Kft.

2040 Budaörs, Fagyöngy u. 4

Tel.: +36 30 945 8191

         +36 30 696 6338

Fax.: +36 (23) 200 293

 

 

iso_hun_png

 

Webfejlesztés: Loginet Systems Kft.