Ipari biztonságtechnikai vizsgálat

Cégünk vállalkozik a már meglévő és üzembehelyezett gépek időszakos és eseti biztonságtechnikai felülvizsgálatára. Gépüket biztonságtechnikai szempontból részletes vizsgálatnak vetjük alá, mely során a berendezésre vonatkozó irányelvek, rendeletek és szabványok megfelelőségét vizsgáljuk, illetve ami a leglényegesebb, hogy biztonságosak-e!


Komplett biztonságtechnikát érintő műszaki felülvizsgálatot végzünk, amely kiterjed a biztonsági áramkörök és berendezések vizsgálatára és a mozgó részek „után-futás” mérésére. A mérőműszeres ellenőrzés során a biztonsági berendezés megfelelő működését vizsgáljuk, valamint megállapítjuk, hogy az adott biztonságtechnikai berendezés megfelelő távolságban van-e  elhelyezve a veszélyes mozgást végző egységhez képest. A vizsgálatok után jegyzőkönyvet készítünk, amelyben az adott berendezést biztonságtechnikai szempontból minősítjük, illetve ha szükséges, átalakítási és kialakítási tanácsot adunk az adott berendezés biztonságtechnikájának vonatkozásában.


Amíg a gépek biztonságosságát hivatalos méréssel nem támasztja alá, addig nem lehet benne biztos, hogy valóban biztonságos gépet üzemeltet, mivel az estek nagy részében külsőleg úgy tűnik, hogy a berendezés és annak biztonsági rendszere megfelelően működik, de valójában a reakcióideje nem megfelelő és egy hirtelen esemény során nem képes megfelelő idő alatt leállni és így komoly balesetet vagy akár halált is okozhat.


„Ne várja meg, hogy bekövetkezzen a baleset, előzze meg azt egy ember központubb és költséghatékonyabb megoldással!”

Ipari biztonságtechnikai vizsgálat - InfoControl Hungária Kft.

Keresés az oldalon


Infocontrol Hungária Kft.

2040 Budaörs, Fagyöngy u. 4

Tel.: +36 30 945 8191

         +36 30 696 6338

Fax.: +36 (23) 200 293

 

 

iso_hun_png

 

Webfejlesztés: Loginet Systems Kft.