Bemutatkozik az InfoControl Hungária Kft.

Cégünk 2001-ben alakult az AEG Hungária Kft. volt munkatársaiból, azóta folyamatosan fejlődünk mind munkaerő, mind infrastruktúra tekintetében.

Az Infocontrol Hungária Kft. azzal a céllal jött létre, hogy a világvezető technológiáit ötvözze a magyar mérnökök tudásával és leleményességével.

Cégünk fő tevékenysége az Ipari Biztonságtechnikai Automatizálás, ezen tevékenység mellett komplett automatizált rendszerek tervezésével és kivitelezésével is foglalkozunk, illetve régi, korszerűtlen gépek és berendezések vezérlésének átalakításával, felújításával.

Az Infocontrol Hungária Kft. a PILZ biztonságtechnikai termékek magyarországi megbízott képviselete. Cégünk megalakulása óta látja el ezt a feladatot, Ügyfeleink és a PILZ GMBH & CO. anyavállalat megelégedettségével. A magas színvonalú és minőségű csúcstechnológiás termékekhez mérnöki tudásunkat, tapasztalatunkat és hozzáértésünket adjuk, ezáltal ügyfeleink profi megoldást kapnak problémáikra.

Munkatársaink között megtalálhatók, villamos és gépész-mérnökök, közgazdászok, biztonságtechnikai és munkavédelmi szakértők egyaránt. Kollégáink széleskörű tudásának köszönhetően a feladatok megfogalmazásának első fázisaitól kezdve a tanácsadáson keresztül a konkrét és komplett megoldás kidolgozásán, illetve a tervezésén és kivitelezésén át a kulcsrakész megoldást nyújtunk ügyfeleinknek.

 

Infocontrol Hungária Kft. - InfoControl Hungária Kft.

Keresés az oldalon


Infocontrol Hungária Kft.

2040 Budaörs, Fagyöngy u. 4

Tel.: +36 30 945 8191

         +36 30 696 6338

Fax.: +36 (23) 200 293

 

 

iso_hun_png

 

Webfejlesztés: Loginet Systems Kft.